Om oss

Om oss

Byggmester Furuset AS ble etablert i 2001. Helt fra etableringen har vi hatt som målsetning å være en seriøs, lokal og personlig tilbyder av alle typer oppdrag relatert til bygg- og tømrerarbeider.

Hoveddelen av vår virksomhet er alt fra mindre utbedringer, til oppføring av nybygg og flermannsboliger, trehus i alle størrelser, rehabiliteringer, tilbygg, påbygg, hytter og garasjer. For våre kunder er vi også behjelpelige med byggesøknader og tegninger.

Uansett hva våre oppdrag går ut på, utfører vi alle våre oppdrag med respekt for våre kunders ønsker og forventninger. At det skal være trygt å engasjere oss er en forutsetning, og vi har derfor blant annet utvidet vår ansvarsrett. I tillegg til å være en mesterbedrift, er vi også medlem av Norges Byggmesterforbund og Bergen Byggmesterlaug.

Samarbeid

På våre prosjekter samarbeider vi med lokale, etablerte og seriøse bedrifter innen andre fagområder. Disse har alle samme krav til kvalitet som oss selv.

Ansatte

Hos Byggmester Furuset AS er vi stolte av at våre 6 ansatte alle har et høyt kvalitetskrav, og ikke minst – yrkesstolthet. Våre kunder skal derfor være trygge på at det endelige produktet er av beste kvalitet – helt ned til den minste detalj.

Kontakt oss

Har du spørsmål angående våre tjenester? Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat og eventuelt en befaring.

Adresse: Mårdalen 10 , 5236 RÅDAL
Telefon: 900 33 476
Epost: post@byggmesterfuruset.no

Byggmester Dag Furuset
Daglig Leder
Tlf: 900 33 476
E-post: dag@byggmesterfuruset.no

oppfolging

Personlig oppfølging av kunden

dialog

Vi har god dialog med våre kunder

referanser

Vi har pålitelige referanser

yrkestolt

Vi har yrkesstolthet